Zalán étterem

 2012.04.29. 16:19

A Sörház 1997-ben nyitotta meg kapuit a történelmi belvárosban, egy műemlék jellegű épületben. A frissen csapolt sörök mellé ízletes tájjellegű ételek is terítéken vannak, így kapta az étterem a Sörház nevet. Ez a családi vállalkozás, az alapelképzelést megtartva, azóta folyamatosan változik, bővül.

sorhaz4.JPG

Az étterem három teremmel, egy galériával - ahol az esküvő során a hamarabb fáradó gyerekek megpihenhetnek - és egy színpaddal is felszerelt kerthelységgel rendelkezik, melyek mindegyikét a rendelkezésünkre bocsájtja az étterem az esküvő időtartamára, így bármilyen időjárás esetére biztosított a kellemes szórakozás.

sorhaz2.JPGAz étterem 170 személy étkeztetésére alkalmas, így a násznép kényelmesen elfér majd az étteremben. A lagzi lebonyolítását a tágas hátsó teremben tervezzük, melynek faltól falig érő ablakai elegendő fényt és levegőt engednek a terembe, jó idő esetén azonban reméljük a zenekar ki tud települni az udvarra.

sorhaz3.JPGAz étterem házias ételeit az ünnepi vacsora során hatszemélyes tálakon szolgálja majd fel, és kedves vendégeink kedvükre választhatnak a méltán híres tokaji borok és pálinkák, valamint a frissen csapolt sörök és üdítőitalok közül. 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsuzsieszoli.blog.hu/api/trackback/id/tr594479352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ebakos 2012.06.28. 10:11:58

Kedves Zsuzsi és Zoli !

Fantasztikus az esküvői blog :-)Gratulálok hozzá!
Nagyon helyesek vagytok, klasszak a képek és egyáltalán az egész előkészület.
Alakuljon minden terveitek szerint :-)
süti beállítások módosítása